Masih belum mempunyai website?

Bersedia untuk mempunyai website sendiri pada tahun 2019

Masih belum mempunyai website?

Bersedia untuk mempunyai website sendiri pada tahun 2019

Hai, saya Ijmal Akbar. Pengasas Divi Xpress.

Saya sudah lebih 2 tahun berkecimpung dalam bidang pembangunan website. Saya telah menggunakan Divi theme sejak dahulu lagi.
Saya juga banyak membantu usahawan yang ingin mempunyai website dengan menggunakan servis saya.

Kenapa anda perlu memiliki panduan ini?
Sebab panduan ini menyediakan video tutorial yang lengkap dari A-Z untuk menghasilkan website menggunakan Divi.

Kenapa anda perlu miliki website sendiri?

…sebab website merupakan online seller yang tak pernah tidur dan beroperasi 24 jam tanpa henti!

Branding

Untuk menaikkan branding bisnes anda di mata orang awam

Mudah

Untuk memudahkan urusan bisnes anda dengan pelanggan secara automatik

Jualan

Untuk menghasilkan lebih banyak jualan secara automatik sepenuhnya 

Database

Untuk mengumpulkan segala maklumat pelanggan

Boleh ke buat sale yang banyak melalui website?

Ini bukti income salah sorang client menjana 5 angka menggunakan website sahaja:

Apa itu Divi? Kenapa pilih Divi?

Divi adalah platform bangunan laman web yang baru yang menggantikan editor blog WordPress yang standard dengan editor visual yang sangat unggul.

Dengan menggunakan Divi Theme dan Builder, anda boleh membina website yang cantik dalam tempoh yang singkat tanpa pening dengan coding!

Apa kelebihan Divi?

Banyak kelebihannya seperti…

Senang Guna

Anda boleh edit segala benda di website tanpa perlu menggunakan sebarang coding.

Layout Banyak

Pihak Divi telah menyediakan ratusan layout web design untuk para pengguna.

Mesra SEO

Ruangan setting SEO juga disediakan di dalam Divi tanpa perlu menggunakan plugin lain.

Contoh-contoh website dibina menggunakan Divi

Memperkenalkan….

Divi Xpress

Shortcut To Create Beautiful Website With Divi

Ini adalah panduan untuk membina profesional website menggunakan Divi

* Ini ialah panduan digital dalam bentuk video dan boleh download

82 Modul Video Tutorial

Saya akan terangkan secara detail mengenai WordPress, Woocommerce dan Divi dalam panduan ini.

Teknik Membina Website Yang Cantik

Anda akan belajar secara detail cara membina website dengan cantik dan menarik.

Teknik Asas Menjana Pendapatan Melalui Website

Anda akan belajar fundamental bagaimana menjana pendapatan melalui website secara detail.

Penerangan Lengkap Bahasa Melayu

Saya berikan penerangan yang lengkap dalam Bahasa Melayu supaya anda mudah faham.

Download & Ulang Tengok

Anda boleh download semua video dan ulang tayang setiap modul untuk rujukan.

Siapa Yang Patut Dapatkan Segera Divi Xpress?

Z

Pemilik bisnes yang belum mempunyai website sebagai salah satu medium

Z

Pemilik bisnes yang letih melayan Whatsapp pelanggan

Z

Orang yang ingin menambah pendapatan menjadi Freelance Web Designer

Z

Anda yang tak pernah TAK PERNAH KENAL ERTI PUTUS ASA dan sanggup belajar secara berterusan!

Z

Pemilik bisnes yang muak dengan komen "PM" dari prospek.

Z

Anda yang tidak mempunyai bajet yang tinggi untuk menggunakan khidmat Web Developer di luar

Mulai hari ini, anda tidak perlu lagi nak pergi mana-mana seminar berkaitan pembangunan website. Anda hanya perlu tonton video panduan ni dan aplikasi apa yang saya tunjukkan kepada website anda.

Mari lihat apa yang anda akan belajar dalam panduan ni:

Chapter 1 : Pengenalan Asas Web & Beli Domain dan Hosting

Dalam chapter ini, anda akan diterangkan secara terperinci tentang pengenalan asas web dan bagaimana hendak beli domain dan hosting.

Chapter 2 : Pengenalan Asas Cpanel

Dalam chapter ini, anda akan belajar tentang Cpanel yang terdapat di setiap hosting seperti settings Cpanel, install SSL certificates, create email sendiri atas nama domain masing-masing dan lain-lain.

Chapter 3 : WordPress Expert

Dalam chapter ini, anda akan belajar secara detail menggunakan salah satu CMS iaitu WordPress dari A-Z.

Chapter 4 : Divi Expert

Dalam chapter ini, anda akan belajar secara detail mengenai lebih 45 Module yang terdapat di dalam Divi Builder.

Chapter 5 : Woocommerce Expert

Dalam chapter ini, anda akan belajar secara detail menggunakan Woocommerce untuk membina kedai online anda sendiri (Ecommerce).

Chapter 6 : Landing Page

Dalam chapter ini, anda akan belajar secara detail cara pembinaan landing page yang cantik dan menarik menggunakan Divi.

Chapter 7 : Teknik Asas FB Ecom

Dalam chapter ini, anda akan belajar asas bagaimana menjana pendapatan melalui website sendiri.

Chapter 8 : Bonus

Dalam chapter ini, anda akan belajar cara menggunakan beberapa plugin Premium yang saya sediakan secara details.

Apa kata mereka tentang Divi Xpress?

Panduan ini sangat complete dan sesuai untuk beginner. Semua benda dah sentuh berkaitan Divi dan website. Kalau sesiapa je blur, buka je video ini terus tahu dah nak buat apa.

Iffat Salleh

Founder Ordersini.com

Video panduan ini terbaik. Sesuai untuk newbie yang nak mula buat website atau berblogging. Saya sangat galakkan anda untuk dapatkan panduan Divi Xpress ini.

Azian Bin Usman

Internet Marketer

Saya dah lihat semuanya. Dari segi panduan memang lengkap dan semua aspect sudah dicover dalam Divi Xpress. Panduan yang lengkap dan mudah faham.

Rashvin Singh

Internet Marketer

Good content for starter, mudah mula dan boleh jadi pembuka jalan dalam pembangunan web smile

Izzuddin Fauzi

Founder Decoweb Tech

Berapakah harga Panduan Divi Xpress ini?

Kalau ikutkan jumlah harga asal Divi Xpress ini adalah:

RM10,500.00

(1 Website atau Minisite biasa saya Caj bermula RM1,500. Kalau saya buat 3 website untuk client RM1,500 seorang, dah RM4,500!)

Namun,

.

HARGA PRE ORDER RM50 DAH SOLD OUT!

.

HARGA LAUNCH SPECIAL PROMO RM90 DAH SOLD OUT!

.

SEKARANG HARGA PROMOSI HANYA
RM140 SAHAJA!

Saya tak kisah kalau anda tak grab sekarang..

Tapi saya nak minta maaf awal-awal sekiranya harga RM140 dah sold out  dan harga akan naik lagi sehingga Harga RM209.

 Untuk jadikan Divi Xpress ini lebih berbaloi-baloi untuk anda, saya akan bagi 6 Bonus Special berikut:

Bonus #1 : Divi Theme & Divi Builder

Anda akan dapat secara PERCUMA Divi Theme dan Builder yang bernilai lebih dari RM1,000. Ini merupakan servis installation terus daripada pihak Divi Xpress ke website anda.

Bonus #2 : Divi Premium Child Theme & Layout

Anda akan dapat secara PERCUMA Divi Premium Child Theme & Layout yang boleh anda gunakan nanti. Ini merupakan servis installation terus daripada pihak Divi Xpress ke website anda

Bonus #3 : Plugin Premium

Saya berikan kepada anda secara PERCUMA beberapa plugin premium yang bernilai lebih dari RM500. Ini merupakan servis installation terus daripada pihak Divi Xpress ke website anda

Bonus #4 : Real Case Study

Cara menjana pendapatan melalui website juga disediakan kepada anda. Saya akan tunjuk real case study yang dapat menjana pendapatan melalui website.

Bonus #5 : Support Group Divi Xpress

Saya bersedia untuk bantu anda jika anda mempunyai persoalan atau kekeliruan. Hanya perlu join group support FB yang saya sediakan.

Bonus #6 : FREE Update

Setiap kali ada perubahan algoritma, saya akan buat tutorial tambahan dan anda boleh dapatkan video terbaru di ruangan ahli.

Divi Xpress

Shortcut To Create Beautiful Website With Divi

RM140

Z

82 Modul Video Tutorial

Z

Video Tutorial dalam Bahasa Melayu

Z

6 Bonus Special

Z

Lifetime Update dan Support

Soalan Lazim Berkaitan Divi Xpress

Soalan Lazim Berkaitan Divi Xpress

Panduan Ini Untuk Siapa?

Panduan ini sesuai untuk semua orang sama ada sudah mempunyai website ataupun belum mempunyai website. Kesimpulan ia sesuai untuk semua orang.

Susah ke nak buat website?

Pada peringkat awal mungkin anda akan berasa susah sebab anda belum familiar dengan WordPress tetapi dengan adanya Divi Xpress, ia tidak menjadi susah lagi.

Berapa harga Divi Xpress ini?

Harga kami sebenarnya adalah RM209.

Namun sekarang cuma RM140 

Adakah jaminan pulangan wang?

Walaupun kami tawarkan lifetime update dan support, saya masih menawarkan jaminan pulangan wang dalam tempoh 7 hari selepas pembelian.

Dapatkan Sekarang!

Harga cuma RM140 sahaja untuk harga PROMOSI

SAYA NAK PANDUAN INI