Sebentar, ini mungkin dapat membantu anda untuk jana pendapatan tambahan dengan servis buat laman web.

Saya tunjukkan strategi yang saya sendiri gunakan untuk saya dapat buat jualan RM40,540 dalam masa 6 bulan sebagai web developer sambilan.

Ya, saya buat hanya sambilan sahaja. Freelancer, bukan full timer atau agensi.

Hai, saya Iffat Salleh. Ceritifed Digital Marketer & Web Developer yang memang gunakan DIVI untuk hasilkan web pelanggan.

Pada Ogos – Disember 2018, saya banyak buat sharing di facebook personal mengenai website. Dari situ, dapat la beberapa job website. 

Bermula Januari 2019, saya buat strategi lain. Kali ni tarik trafik cara yang lebih mudah. Tak pakai dah facebook atau media sosial. 

Daripada Januari – Jun 2019, saya menerima lebih 200+ orang yang wasap untuk bincang harga website & berjaya close 34 orang  untuk buat website dengan harga anggaran RM500-RM4000. 

Saya hanya gunakan WordPress & Divi (Ya, apa yang anda akan belajar dalam DiviExpress nanti, itu la yang saya gunakan).

Sepanjang 6 bulan, jumlah terkumpul web tersebut ialah Rm40,540.

Nak tahu rahsia saya?

RAKAN MINTAK SAYA TUNJUKKAN CARA

Jadi bulan lepas, ada rakan-rakan dalam circle saya meminta untuk saya dedahkan strategi saya. For me, strategi ni berkesan untuk saya, kenapa perlu saya dedahkan?

Makan seorang la, baru syok kenyang, ada income besar. Kalau saya share, makin banyak saya punya pesaing. Setuju?

Namun bila melihat rakan-rakan saya komplen konon market website dah makin merudum dan tiada sambutan, saya pelik. Ianya bukan sebab market tak ada demand, tetapi prospek tak nampak di mana anda.

Ramai orang nak buat website, tetapi tak tahu nak cari siapa. Mereka tak tahu di mana nak cari tukang buat web!

Sebab tu saya sediakan pakej ini untuk anda

MEMPERKENALKAN….

STRATEGI MARKETING WEB DEV

Senang kata, modul ni ialah strategi marketing untuk anda dapatkan lebih banyak pelanggan yang berminat nak buat website dan anda boleh jana lebih banyak income setiap bulan!

* Ini ialah panduan digital dalam bentuk video dan boleh download

Skop Kerja Seorang Web Developer

Tempat Dapatkan Client

Pricing Positioning

Cara Deal Dengan Pelanggan

Flow Kerja Web Developer

Cara Setup Google Ads Untuk Dapatkan Client

SIAPA YANG PERLUKAN STRATEGI INI?

Newbie web developer yang belum pernah dapat pelanggan

Developer lama yang dah lama tak dapat job website

Web developer yang nak tambah income bulanan

Web developer yang dapat banyak prospek tapi tak boleh close deal

Malah jika anda tidak tahu apa-apa tentang pembangunan website pun, anda sudah boleh mula menjana income sebagai web developer. Saya akan tunjukkan nanti dalam modul ini.

Harga sebenar pakej ni tiada nilai, ianya terlalu mahal. Malah saya sendiri rasa strategi ni tak patut didedahkan kepada orang ramai (terjejas nanti periuk nasi saya)

Tetapi hari ini sahaja!

Hari ini sahaja!

Saya buka jualan untuk modul ini dengan harga yang sangat rendah.

RM500

RM400

RM300

RM200

RM100

RM80

RM60 sahaja!

Ya!

Anda hanya perlu tambah lagi RM60 sahaja untuk dapatkan modul ini.

BELI DIVI XPRESS

BELI DIVIXPRESS PRO